اینروزها تعداد مسابقات معماری که به نتیجه نمی رسد آنچنان افزایش یافته که شرکت کنندگان را دیگر اعتماد چندانی به فراخوان های ریز و درشت این عرصه نیست. در این بین شرکت کنندگان از بدقولی برگزار کنندگان و برگزار کنندگان از کیفیت نازل آثار شکایت دارند و البته بعد از تمام ماجرا ها معمولا قضیه به فراموشی سپرده می شود.
صرف نظر از اینکه حق با چه کسی است و علیرغم اینکه قوانین جامعی در این عرصه چون آییننامه جامع برگزاری مسابقات طراحی معماری و شهرسازی مصوب پانصد و سیزدهمین جلسه مورخ 20/12/1381 شورای عالی انقلاب فرهنگی، وجود دارد، به نظر می رسد جهت رسیدگی به نحوه اجرای این مسابقات از آغاز تا انجام تشکیل هیاتهای رسیدگی و حل اختلاف مسابقات معماری کشور با ضمانت اجرایی قانونی لازم باشد.
در این راستا نهادهای حرفه ای و پژوهشی وابسته به بخش دولتی و خصوصی به صورت متحد می توانند تصمیماتی را اتخاذ کنند تا ساحت مسابقات طراحی معماری و شهرسازی که یکی از موثر ترین بخش های این حرفه در راستای توسعه معنوی و مادی رشته معماری است، بیش از این دستخوش زمزمه های بی اعتمادی نشود.











